Början av 2000-talet

-what the afterworld will be saying about these days

Då man läste TV-tablåer

Posted by Pia på fredag 1 februari 2008

Tänk att för 50 år sedan, år 2005, gick man hem för att se på ett visst TV-program. Så föreslår Baba att vi kommer att säga år 2055. Jag kan tro att det blir konstigt att tänka sig en tid då TV-program var utsatta på vissa tider som man måste passa. Säkert kommer man att skynda hem i framtiden också för att följa med något – kanske finalen i fotbolls-VM, om vi har ett sådant evenemang då? Men knappast kommer någon att läsa tv-tablåer år 2055.

Säkert kommer mycket gällande TV att ändras, och det ganska snart. Jag tänkte på det idag när jag fick ett lite tjockare brev på posten. Det var en present från Kommunikationsverket, en svart mössa, som tack för att jag betalar TV-avgift! Hur ska man ställa sig till sådant här? Lite desperat kanske? Ska verkligen de som betalar sin TV-avgift ha en mössa som tack?

dsc_0051.jpg

Annonser

2 svar to “Då man läste TV-tablåer”

  1. Lotta said

    Det är svårt att föreställa sig hur framtidens teve kommer att se ut. Okej, det är väl inte många som går hem för att se på halvnians nyheter längre, men om de plötsligt inte längre skulle sändas halvnie utan bli nåt slags interaktivt ihopplock av vad man nu sen ska vara intresserad av, så skulle i varje fall min världsbild rubbas ganska mycket och jag skulle säkert börja gå ut med kläderna aviga och sådär.

  2. pia said

    Lotta!!
    Vad ska vi tro, blir det något av mobil-TV? Kanske man kan veckla ut en skärm och sitta i bussen och titta på sitt interaktiva ihopplock?

    Kanske det är dags för det, och aviga kläder också? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: